QUI SOM?

Som un equip de professionals amb llarga experiència en el sector tant en la creació de webs i portals web com en la promoció del comerç local, havent creat la primera xarxa social local de Catalunya i de les primeres del món fins a plataformes de creació de blogs o portals web de gran renom.

Formem part d'InformatiCat, una entitat sense ànim de lucre nascuda per fomentar l'ús del català a Internet i apropar les noves tecnologies als catalans.

Estem totalment convençuts que el comerç local és essencial i ha de perdurar es trobi les dificultats que siguin i per això ens hem involucrat directament en aquest sector i us oferim els serveis que després d'anys treballant en aquest àmbit hem descobert que són més eficients pel comerç de proximitat. Tots els serveis que oferim donen resultat a curt i mitjà termini així que és ideal pels comerços que volen donar una empenta al seu negoci. Són un equip obert a nous reptes i propostes, estarem encantats d'escoltar els teus suggeriments i propostes.

Les persones

Contacta'ns

Si tens dubtes explica'ns-els, estem encantats de parlar amb tu i explicar-te com podem donar-te un cop de mà en el salt a Internet del teu comerç